Băsescu: Îi înţeleg pe oamenii care protestează din cauza diminuării salariilor, au dreptate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la preluarea şefiei MAI de către Traian Igaş, că îi înţelege pe oamenii care protestează în stradă din cauza diminuării veniturilor, adăugând că este de părere că aceştia "au dreptate s-o facă".

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Îi înţeleg pe oamenii care protestează din cauza diminuării salariilor, au dreptate

Băsescu: Îi înţeleg pe oamenii care protestează din cauza diminuării salariilor, au dreptate (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Îi înţeleg pe oamenii care protestează în stradă din cauza diminuării veniturilor, mai mult decât atât, cred că au dreptate s-o facă. Nu este treaba lor de ce Guvernul are sau nu are bani să dea salarii, nu este treaba lor de ce este criză sau nu este criză şi nu pot pune explicaţiile pe masă. Sunt extrem de conştient de acest lucru. Însă, în acelaşi timp, de la acest corp de elită al ţării, care este poliţia, jandarmeria, ministerul dumneavostră, în general, aştept respectarea legii şi atât. Nu aştept lipsă de proteste. E democraţie. Aştept doar respectarea legii", a spus Băsescu.

În finalul discursului, el le-a mulţumit reprezentanţilor Ministerului de Interne pentru progresele făcute în îndeplinirea criteriilor de aderare la spaţiul Schengen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici