Băsescu îi parodiază pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu apare în două filmuleţe care circulă pe Internet în care îi parodiază cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 şi pe Mihai Gâdea şi Valentin Stan, protagoniştii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzată de acelaşi post de televiziune.

1743 afișări
Imaginea articolului Băsescu îi parodiază pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan - VIDEO

Băsescu îi parodiază pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan - VIDEO

În filmuleţul intitulat "Băsescu în gura presei", care are o durată de 1 minut şi 7 secunde, preşedintele Băsescu apare sprijinindu-se cu un cot de un televizor.

El spune: "Afară plouă". Apoi în cadru apare doar televizorul, iar un bărbat care îl interpretează pe Mircea Badea, comentează revoltat declaraţia şefului statului, iar la un moment dat spune: "Eu asta vreau să înţeleagă toţi telespectatorii: că, dacă noi schimbăm acuma preşedintele, n-o să mai plouă niciodată, ever". În final, replica lui Badea "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" devine "Minţim România şi asta ne ocupă tot timpul".


În cel de-al doilea filmuleţ, intitulat "Băsescu vs Gâdea&Stan", care durează 1 minut şi 55 secunde, preşedintele Băsescu apare tot sprijinindu-se cu un cot pe un televizor, nu spune nimic, doar se uită la ecran. Apoi în cadru apare televizorul, în care doi bărbaţi îi interpretează pe Mihai Gâdea şi Valentin Stan care comentează ceea ce se ascunde în spatele tăcerii şefului statului. Cel care îl interpretează pe Stan i se adresează colegului de emisiune cu formula "domnule Gâlmea".


În finalul ambelor filmuleţe, apare din nou preşedintele - în primul, zâmbind, iar în celălalt cu o mimică nedumerită. Apoi, apare mesajul "Votaţi televizorul?", iar mai jos scrie "detalii pe www.televizorulpresedinte.ro".

Site-ul respectiv conţine mesajul "Votează, crede şi nu cerceta!". "În calitate de televizor, cea mai de încredere sursă de informare a românilor, vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt două link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net şi www.antena3.ro.

Pe site apare un om care în loc de cap are un televizor pe al cărui ecran rulează următoarele mesaje: "Vreau să credeţi şi voi ce cred şefii mei", "Vreau ca această criză financiară să pară a fi sfârşitul lumii", "Vreau să credeţi că vă vorbesc din suflet şi că nu e vorba de bani şi de putere", "Vreau ca românii să fie cât mai dezamăgiţi de ei şi de ţara în care trăiesc", "Vreau să uitaţi de ştirile bune, pentru că relele fac rating", "Vreau să ştiţi că numai prin scandal şi văicăreli putem ieşi din această criză", "Vreau ca politicienii care mă supără să plătească", "Vreau să repet aceleaşi ştiri neplătite până când vă vor intra în cap".

Mircea Badea a realizat, la Sinteza Zilei, o replică la parodia lansată de Băsescu, punând câteva întrebări la care preşedintele a refuzat să răspundă pe parcursul mandatului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici