Băsescu îl cheamă pe Geoană la o dezbatere, duminică, la Parlament

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că îl cheamă pe contracandidatul său, Mircea Geoană, la o dezbatere faţă în faţă, duminică, la Parlament, de la ora 20.00, lăsând la latitudinea liderului PSD alegerea moderatorilor şi a televiziunilor care să transmită evenimentul şi afirmând că dacă nu se prezintă, social-democratul este "laş".

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu îl cheamă pe Geoană la o dezbatere, duminică, la Parlament

Băsescu îl cheamă pe Geoană la o dezbatere, duminică, la Parlament (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

El a spus că opinia publică are nevoie de răspunsuri la o serie de întrebări, putând fi relevantă o astfel de dezbatere.

Băsescu a spus că îl cheamă pe contracandidatul său, Mircea Geoană, la o dezbatere faţă în faţă, duminică, la Parlament, de la ora 20.00. "Îl invit pe Mircea Geoană la o întâlnire publică la Palatul Parlamentului, duminică, la ora 20.00", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că lasă la latitudinea lui Geoană moderatorii şi televiziunile care vor participa, pentru a nu mai exista negocieri între staffuri.

"Românii trebuie să vadă punctele de vedere ale celor doi candidaţi pentru a şti cum să-şi orienteze opţiunea pe 6 decembrie. În caz contrar, cred că Mircea Geoană poate primi o singură etichetă - laş", a mai arătat Băsescu.

El a adăugat că Mircea Geoană are de dat răspunsuri câtorva întrebări care frământă opinia publică. "Mircea Geoană are de răspuns la multe întrebări. Una foarte urgentă este dacă ne va asigura liniştea aşa cum a asigurat-o Sorin Ovidiu Vântu celor 350.000 de păgubiţi de la FNI. Poate are alte metode de asigurat liniştea, în afară de cele pe care le-a învăţat de la creatorul său, Sorin Ovidiu Vântu. Ar trebui să răspundă şi la o întrebare legată de opiniile noului creator de program economic, domnul Patriciu(...). Poate ne spune ce a stabilit bun pentru ţară la Moscova. Iată câteva întrebări care, sunt convins, frământă opinia publică", a mai spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici