Băsescu: Îmi dau seama că poziţia mea, cel puţin în stadiul actual, la unii generează ură

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că îşi dă seama că poziţia sa, cel puţin în stadiul actual, "la unii generează ură" şi a menţionat că soţia sa simte ostilitate "în piaţă".

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Îmi dau seama că poziţia mea, cel puţin în stadiul actual, la unii generează ură

Băsescu: Îmi dau seama că poziţia mea, cel puţin în stadiul actual, la unii generează ură (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

"Eu simt, nu atât în mod direct, paradoxal, deşi umblu destul - că mă duc în weekend la un restaurant, că ies cu soţia undeva la aer - n-am văzut ostilitate; în acelaşi timp, trebuie să vă spun că soţia mea o simte, în piaţă", a spus Băsescu.

Întrebat dacă oamenii sunt mai rigizi sau unii chiar agresivi, Băsescu a spus: "Verbal".

"Îmi dau seama că poziţia mea, cel puţin în stadiul actual, la unii generează ură", a continuat el.

Şeful statului a ădugat că alţii au intrat în "clişeul fals" că i-ar fi minţit în campania electorală.

"Nu-i adevărat, luaţi discursurile mele din campanie, când spuneam: trebuie reforma statului, trebuie redus aparatul bugetar, trebuie să reformăm Constituţia, trebuie să facem descentralizare, să accesăm fondurile europene, în plină campanie am spus că fondul de pensii este în colaps, în plină campanie, în noiembrie şi decembrie 2009, s-au dat zile libere fără plată pentru a se reduce salariile bugetarilor", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici