Băsescu: În message-box-ul USL numele meu apare de 25 de ori

Preşedintele Traian Băsescu a prezentat, miercuri, mai multe hârtii despre care a spus că sunt mesaje din "message-box-ul" USL, afirmând că numele său apare într-o zi de 25 de ori, iar cu o zi în urmă fusese menţionat de 19 ori.

365 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În message-box-ul USL numele meu apare de 25 de ori

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În patru pagini sunt menţionat de 25 de ori în message box-ul din data de 5, cel de ieri mă menţionează de 19 ori. Arată care a fost de fapt această campanie şi cât de mincinos este Victor Viorel Ponta, altfel dottore, doctorul Victor Viorel Ponta, cu coabitarea", a spus Băsescu.

El a mai declarat că USL a lansat un mesaj care îl vizează direct: "Să venim la vot cât mai mulţi pentru înfrângerea lui Traian Băsescu!".

"Când este cinstit Victor Viorel Ponta, când vorbeşte de coabitare sau când face ţintă de campanie din persoana mea?", s-a întrebat preşedintele.

El a reluat ideea pe care a susţinut-o în mai multe rânduri, potrivit căreia trebuie să se apere de atacurile din campanie.

"Trebuie să mă apăr, nu pot să îi las să facă o campanie pe seama mea şi eu să nu reacţionez. (...) Mesaje absolut hidoase, de tip bolşevic şi îl definesc pe Victor Viorel Ponta. Nu am nicio surpriză cu Crin Antonescu. Ponta, care vrea să pară un om instruit, cu doctorate la Catania, message-box-ul îl descalifică", a spus Băsescu.

El s-a referit şi la un alt mesaj din punctajul USL, făcând din nou o referire direct la premierul Ponta.

“Aş mai lua un mesaj, unul care e ridicol deja: "Pentru ca Traian Băsescu să nu mai conteze în viaţa ta". Eu cred că acest tip de mesaj arată obsesia pe care o au oamenii ăştia şi aş vrea ca Victor Viorel Ponta să ştie că am contat mult în viaţa lui ca să ajungă prim-ministru, dar nu ştiu cât o să mai contez şi mai ales până când”, a spus Băsescu.

Întrebat de unde are aceste punctaje USL, preşedintele Traian Băsescu a explicat că le-a primit pe mailul său oficial, deoarece a fost transmis celor de la USL şi aceştia au putut să i le transmită direct, deşi el oricum le-ar fi putut obţine şi de la „alţii”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că, dacă liderii USL vor continua să îl implice în campania electorală, va replica în fiecare zi, el acuzând că în Uniune s-au dat instrucţiuni candidaţilor privind implicarea sa în campanie, inclusiv pe materialele de propagandă.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu, în numele USL, să comunice adresa de e-mail la care să-i fie transmise zilnic punctajele cu mesajele politice ale USL, astfel încât acesta să-şi pregătească mai bine ieşirile publice.

"Preşedintele nimănui, Traian Băsescu, a fluturat nişte punctaje ale USL, nişte mesaje pe care noi le dădeam în campanie. Îi solicităm să ne transmită adresa domniei sale de e-mail pentru ca de acum înainte să-i putem ataşa zilnic mesajele pe care echipa de comunicare le pregăteşte pentru toţi membrii USL. Nu este necesar să se cheltuie din banii publici sau să folosească metode oculte pentru a obţine acest material. El este unul public cu mesaje destinate a fi făcute publice, în acord cu ideile şi valorile pe care le susţinem", a spus Ivan.

Europarlamentarul a precizat că mesajele USL ar urma să-i fie transmise zilnic şefului statului pentru a-şi putea pregăti ieşirile publice.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici