Video Băsescu, înainte de primirea lui Rasmussen, ziariştilor: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic? - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: "Rahova, Jilava, nimic?", iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: "Lasă!".

2417 afișări

Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: "Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?".

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns "Lasă!" şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Rasmussen face, vineri, o vizită oficială la Bucureşti, unde se întâlneşte cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi miniştrii Apărării şi Externelor.

El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti.

George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici