Băsescu îndeamnă din nou cetăţenii să meargă la vot

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, vineri, timp de câteva ore în municipiul Constanţa, pentru a se întâlni cu fratele său şi pentru a-şi vizita mama, şeful statului ieşind împreună cu fratele său la o terasă şi aşezându-se la o masă unde se mai aflau candidaţi ai PDL la alegerile din Constanţa.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu îndeamnă din nou cetăţenii să meargă la vot

Băsescu îndeamnă din nou cetăţenii să meargă la vot (Imagine: Mediafax Foto)

Traian Băsescu s-a aflat timp de câteva ore în municipiul Constanţa pentru a se întâlni cu fratele său, dar şi pentru a-şi vizita mama.

Şeful statului a sosit în jurul orei 17.30, împreună cu Mircea Băsescu, la o terasă din centrul oraşului, de unde se poate admira marea, iar cei doi s-au aşezat la o masă unde se mai aflau candidatul PDL la Primăria Constanţa, Dorel Onaca, şi candidatul PDL la preşedinţia CJ Constanţa, Ion Popescu, alături de câţiva membri ai staff-ului local al PDL.

Traian Băsescu a stat aproximativ 20 de minute la terasa respectivă, după care s-a retras împreună cu fratele său şi a spus că merge să îşi vadă mama, iar apoi se va întoarce în Bucureşti.

La plecarea de pe terasă, preşedintele a dezvăluit şi motivul pentru care era foarte nerăbdător să se întâlnească cu mama sa.

"Cu mama stă o măicuţă. Soţia mea a vândut măicuţei Matizul săptămâna trecută ca să aibă cu ce să o mişte pe mama mai uşor. Vreau să văd dacă măicuţa, după ce şi-a luat permisul, conduce bine şi se poate urca mama sau nu; asta-i problema cu mama", a explicat şeful statului.

El a mai spus că nu a fost însoţit de soţie la Constanţa deoarece aceasta se află la un concurs de călărie care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni în Bucureşti. Băsescu a spus că va merge şi el sâmbătă la respectiva întrecere, iar duminică se va prezenta la vot.

Preşedintele a mai spus că a făcut joi un apel pentru ca populaţia să meargă la vot deoarece toate analizele sociologice indicau o prezenţă slabă la urne.

Şeful statului a mai spus că votul uninominal implică o dublă responsabilitate, atât din partea partidelor, cât şi din partea alegătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici