Băsescu indică greşelile PSD: Remanierea putea fi făcută după europarlamentare, deoarece miniştrii intrau, "în mod natural", în conflict de interese

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că remanierea miniştrilor Rovana Plumb şi Natalia Intotero, candidaţi la europarlamentare pe lista PSD, putea fi făcută după alegeri, deoarece intrau, "în mod natural", în conflict de interese.

456 afișări
Imaginea articolului Băsescu indică greşelile PSD: Remanierea putea fi făcută după europarlamentare, deoarece miniştrii intrau, "în mod natural", în conflict de interese

Băsescu: Remanierea lui Plumb şi Intotero putea fi făcută după europarlamentare

"Ce e cu Europa asta frate că în ţară nu aude nimeni de ea? Subiectele sunt Dragnea, procurorul general, remanierea, pe care nu ştiu de ce a făcut-o. Putea s-o facă după ce se terminau alegerile europarlamentare şi în mod natural cei doi miniştri plecau din Guvern prin conflictul de interese. O minte întortocheată care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară", a afrimat Traian Băsescu, preşedinte de onoare PMP.

Totodată, el a catalogat mesajele PSD şi PNL pentru campania electorală dinaintea alegerile europarlamentare ca fiind "populiste".

"Mă uitam la sloganurile populiste ale PSD şi PNL. «România în primul rând», au tradus prost «America First» a lui Trump. Al PSD, România suverană. Oameni desprinşi de realităţile Europei şi care prin atitudine nu servesc ideea unei Europe care să evolueze pozitiv pentru cetăţeni", a spus senatorul PMP.

Guvernul a trimis miercuri seara preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile Ministerului Fondurilor Europene, Oana Florea, şi Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Tit Liviu Brăiloiu.

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene şi Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni candidează pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici