Băsescu: Iohannis nu s-a lăsat mai prejos ca Cioloş şi s-a aşezat cu fundul pe una din operele capitale

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că şeful statului nu a vrut să se lase mai prejos decât premierul Cioloş şi "s-a aşezat cu fundul pe una din operele capitale" ale sculptorului, afirmând că după ce a înţeles "mârlănia" măcar ar trebui să îndemne copiii să nu facă la fel.

2693 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Iohannis nu s-a lăsat mai prejos ca Cioloş şi s-a aşezat cu fundul pe una din operele capitale

Băsescu: Iohannis nu s-a lăsat mai prejos ca Cioloş şi s-a aşezat cu fundul pe una din operele capitale (Imagine: Dragos Savu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Brâncuşienii! Oare ceva bun simţ se poate? Julien a reuşit să-l umilească pe Brâncuşi, ratând cu zâmbetul pe buze subscripţia publică pentru achiziţionarea lucrării <<Cuminţenia Pământului>>.Măcar o scuză publică pentru rateu şi din respect pentru opera lui Brâncuşi putea fi. Werner n-a vrut să se lase mai prejos şi s-a aşezat cu fundul pe una din operele capitale ale lui Brâncuşi, “Masa Tăcerii”. După ce a înţeles mârlănia, măcar un îndemn pentru copii să nu facă precum domnia sa putea fi", a scris preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu s-a întrebat retoric dacă pe premierul Cioloş şi pe preşedintele Klaus Iohannis "nu-i învaţă nimeni bunul simţ".

"Pe oamenii aceştia, oare, nu-i învaţă nimeni bunul simţ? Adică, atunci când nu eşti sigur că o susbscripţie publică va reuşi, nu o lansezi pentru a nu prejudicia valoarea operelor artistului, respectiv faptul că pe o capodoperă nu te aşezi cu fundul, chiar dacă este din piatră", a susţinut el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici