Băsescu îşi depune candidatura miercuri

Preşedintele Traian Băsescu îşi va depune, miercuri, la ora 14.00, candidatura la Biroul Electoral Central, PDL strângând până marţi aproximativ două milioane de semnături pentru susţinerea acestuia la prezidenţiale.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu îşi depune candidatura miercuri

Băsescu îşi depune candidatura miercuri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din PDL, democrat-liberalii vor depune peste două milioane de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu, luni dimineaţă fiind deja îndosariate 1.800.000 de semnături.

Coordonatorii campaniei urmează să mai primească, până miercuri, semnături din câteva judeţe care nu trimiseseră încă dosarele, acestea fiind înregistrate la sediul central al partidului din Aleea Modrogan nr. 1.

Sursele citate au mai precizat că preşedintele Traian Băsescu îşi va depune candidatura, oficial, la Biroul Electoral Central, miercuri, în jurul orei 14.00.

Democrat-liberalii au pregătit deja pentru miercuri dimineaţă, începând cu ora 10.00, o şedinţă a Colegiului Director al partidului, în cadrul căruia se vor discuta ultimele elemente de pregătire pentru intrarea în campania electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici