Băsescu la Constanţa: de la festivalul aromânilor din nou la cursuri de navigaţie

Preşedintele Traian Băsescu şi-a continuat, sâmbătă, programul de perfecţionare profesională pentru atestatul de navigaţie, după ce vineri seara a participat seara la un festival al comunităţii aromâne .

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu la Constanţa: de la festivalul aromânilor din nou la cursuri de navigaţie

Băsescu la Constanţa: de la festivalul aromânilor din nou la cursuri de navigaţie

Sâmbătă dimineaţă, Băsescu a fost prezent la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) Constanţa, unde efectuează cursuri pentru dobândirea atestatului de navigaţie care îi va permite să profeseze din nou.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, între orele 10.00 şi 13.00, la cursurile de convenţie IMO (International Maritime Organization) privind siguranţa maritimă, ce sunt organizate de CERONAV Constanţa pe parcursul a patru săptămâni.

Programul de curs pe care Băsescu îl urmează individual la CERONAV îi va permite să obţină de la Autoritatea Navală Română (ANR) un atestat (endorsement) de recunoaştere a competenţei profesionale, conform standardelor internţionale de navigaţie. Cu atestatul ANR, preşedintele va putea comanda orice navă comercială, conform brevetului dobândit în 1981 şi reconfirmat vineri de ANR, după absolvirea cursurilor de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici