Băsescu le doreşte românilor, de Crăciun, să regăsească simţul profund al solidarităţii

Preşedintele Traian Băsescu le doreşte românilor - în mesajul prezidenţial de Crăciun - să regăsească sensul profund al solidarităţii, "puterea de a spera şi de a împlini împreună binele de care societatea noastră are atâta nevoie"

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu le doreşte românilor, de Crăciun, să regăsească simţul profund al solidarităţii

Băsescu le doreşte românilor, de Crăciun, să regăsească simţul profund al solidarităţii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cu prilejul Naşterii Domnului, doresc să vă adresez urările cele mai calde de sănătate, înţelegere şi bucurie alături de cei dragi. Într-o perioadă care ne pune la încercare simţul responsabilităţii şi generozitatea faţă de semeni, fie ca această mare sărbătoare să prilejuiască tuturor cetăţenilor români, din ţară şi de pretutindeni, regăsirea sensului profund al solidarităţii, puterea de a spera şi de a împlini împreună binele de care societatea noastră are atâta nevoie", se spune în mesajul remis de Administraţia Prezidenţială.

Mesajul preşedintelui se încheie cu urarea : Crăciun fericit!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici