Băsescu: Luni am fost la Fundaţia Mişcarea Populară. Nimeni nu mă poate opri să votez PMP

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că a avut o întâlnire, luni, la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară, cu mai mulţi lideri de filiale din fundaţie şi din partid, cu care a discutat despre ce a vrut de la această costrucţie, când a propus înfiinţarea ei.

256 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Luni am fost la Fundaţia Mişcarea Populară. Nimeni nu mă poate opri să votez PMP

Traian Basescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Preşedintele a ţinut să precizeze că ştie toată lumea că s-a despărţit definitiv de PDL, că nu are nimic în comun, în abordările politice, cu actuala conducere a partidului şi că a propus formarea unei fundaţii, care se numeşte Mişcarea Populară, care a generat un partid.

"Ieri am fost la sediul Fundaţiei, pentru nişte discuţii. Să ştiţi că am dreptul să mă dus la sediul oricărei fundaţii, nu este o încălcare a statutului de preşedinte, cum am dreptul să mă duc şi la orice partid. Un singur lucru nu am dreptul să fac, să devin membru al unui partid, dar nimeni nu mă poate opri să susţin, să votez partidul Mişcarea Populară", a declarat şeful statului.

Despre concluziile acestor discuţii, preşedintele Băsescu a spus că s-a dus să îi cunoască pe cei care sunt şefi de filială ai partidului şi şefii de filială ai fundaţiei.

"A fost prima dată când am avut ocazia, fiind şi şefii de filială, să le spun ce aş fi vrut de la această constructţie, când am propus să se formeze", a mai adăugat preşedintele Băsescu, afirmând că a fost o discuţie politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici