Băsescu: Mă tem că Roşca Stănescu a fost ajutat de un ministru liberal, nu îl suspectez pe Antonescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu are niciun motiv să suspecteze că Crin Antonescu ar fi implicat în pregătirea campaniei lansate de Roşca Stănescu, menţionând că nu are aceleaşi garanţii legate de Radu Stroe şi că în acest subiect sunt implicaţi şi Victor Ponta şi Dan Voiculescu.

640 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mă tem că Roşca Stănescu a fost ajutat de un ministru liberal, nu îl suspectez pe Antonescu

Băsescu: Mă tem că Roşca Stănescu a fost ajutat de un ministru liberal, nu îl suspectez pe Antonescu

"Nu am niciun motiv să suspectez că ar fi fost implicat Crin Antonescu în pregătirea acestei campanii, dar în ceea ce îl priveşte pe minsitrul Stroe nu am aceleaşi garanţii, însă nu le pot proba", a spus Băsescu la B1 Tv.

El a ţinut să spună însă că poziţia politică a PNL şi a lui Crin Antonescu a fost una corectă, din momentul în care a fost demascat falsul.

"Nu-l cred că a luat documentul de la Facias. Mă tem că a fost ajutat de un ministru liberal. Dar poziţia PNL a fost corectă", a spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu a fost aprobată, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL.

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici