Băsescu: Mandatul judecătorilor CC să substituie lipsa de claritate a unor prevederi din Constituţie

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus celor trei judecători ai CC care au depus, vineri, jurământul, că mandatul lor, alături de cel al celorlalţi membri ai Curţii, va trebui să continue să substituie lipsa de claritate a unor articole din Constituţie.

7 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mandatul judecătorilor CC să substituie lipsa de claritate a unor prevederi din Constituţie

Băsescu: Mandatul judecătorilor CC să substituie lipsa de claritate a unor prevederi din Constituţie

El le-a urat judecătorilor Augustin Zegrean, Tudorel Toader şi Valentin Zoltan Puskas mult succes în mandatele de nouă ani pentru care au depus vineri jurământul.

Băsescu le-a mai urat acestora să le dea Dumnezeu şi experienţa lor înţelepciune, „având în vedere că în ultimul an s-a dovedit că această instituţie, Curtea Constituţională, este chemată să joace un rol important în menţinerea echilibrelor între puterile statului”.

„Mandatul dumneavoastră va trebui să continue să substituie, alături de ceilalţi judecători ai Curţii, lipsa de claritate a unor articole din Constituţie”, a spus şeful statului.

El i-a asigurat pe reprezentanţii Curţii Constituţionale de tot respectul său pentru Curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici