Băsescu: Mesajul "România de bun simţ" nu este sloganul de campanie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Prima TV, că mesajul de pe site-ul său "România de bun simţ" nu reprezintă sloganul campaniei sale electorale, însă contracandidaţii săi îl pot lua ca o invitaţie de a avea o campanie de bun simţ.

65 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mesajul "România de bun simţ" nu este sloganul de campanie

Băsescu: Mesajul "România de bun simţ" nu este sloganul de campanie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto/AFP)

Traian Băsescu a precizat că expresia "bun simţ" din mesajul afişat pe site-ul său i-a fost propusă de curând de firma GMP, prin Felix Tătaru, persoana care se ocupă de imaginea sa în campania electorală.

"Cei care mă asistă, GMP, Felix Tătaru, care face partea de creaţie, de imagine a campaniei, au venit cu nişte idei, printre care spune că în fucus-grupuri, în acele cercetări pe care le fac pe diverse categorii de persoane, expresia "bun simţ" a avut o trecere foarte mare. Pe site-ul meu am lansat ieri (sâmbătă - n.r.) ideea de bun simţ, care trebuie să se manifeste prin echitate în salarii, Parlament într-o singură Cameră", a spus Băsescu. El a ţinut să precizeze că cercetările sociologice au fost efectuate recent de GMP, în urmă cu 2-3 săptămâni.

El a menţionat că nu acesta este sloganul său de campanie.

"Cred că ceilalţi contracandidaţi ar trebui să ia foarte în serios sugestia pe care practic o fac prin lansarea pe site-ul meu (...) mesajul principal este «România de bun simţ», ca o invitaţie să avem cu toţii o campanie de bun simţ", a spus el.

Întrebat despre faptul că şi liderul PNL Crin Antonescu foloseşte în campanie un slogan asemănător, Traian Băsescu a menţionat că nu l-a văzut.

"Al meu nu este slogan , sloganul e cu totul altul", a subliniat el.

"Dar bunul simţ, dacă l-ar prelua şi Mircea Geoană şi Sorin Oprescu cred că am putea ieşi puţin din această zodie a confruntării", a mai spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat, duminică, la Cluj-Napoca, pe preşedintele Traian Băsescu că i-a luat sloganul electoral, care este "România bunului simţ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici