Băsescu: Mi-aş dori ca ministrul Ialomiţianu să aibă eficienţa lui Remeş

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR 1, că şi-ar dori ca actualul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, să fie la fel de eficient ca şi Decebal Traian Remeş, cu care şeful statului a fost coleg de guvern în perioada 1996-2000.

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mi-aş dori ca ministrul Ialomiţianu să aibă eficienţa lui Remeş

Băsescu: Mi-aş dori ca ministrul Ialomiţianu (Foto) să aibă eficienţa lui Remeş (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Pentru că vine cam din aceeaşi zonă cu Remeş, deci din economia reală, mi-aş dori să fie (Gheorghe Ialomiţianu - n.r.) un ministru de Finanţe cum a fost Remeş. Nu să ia ciubuc, dar să fie un ministru de Finanţe cum a fost Remeş. Practic, aplicat spre rezolvarera lucrurilor... Eu mi-aş dori să fie un ministru eficient", a declarat Traian Băsescu.

El a reamintit că a fost coleg în guvern cu Remeş şi a afirmat că nu l-a auzit pe acesta spunând că nu sunt bani.

"Hai să căutăm soluţii, era replica lui", a evocat Băsescu la TVR 1.

De asemenea, şeful statului a spus că în perioada 1996-2000 s-a reabilitat cea mai mare lungime de drumuri naţionale şi datorită lui Remeş.

"La Remeş mă duceam: găseşte-mi bani. Şi găsea. Şi fără scandalurii la licitaţii. Este un ministru care aş vrea să aibă, pentru că vine din economia reală, eficienţa pe care o avea Remeş, nu în partea nefericită a incidentului, eu cred că a fost un incident de parcurs la Remeş, dar asta e", a conchis şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici