Băsescu: N-aş spune că legile Guvernului sunt de natură să-mi aducă avantaj în calitate de candidat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR1, că legile promovate de Guvernul Boc, printre care cea a salarizării unice sau cea care a vizat desfiinţarea unor agenţii guvernamentale, nu au fost susţinute pentru a-l avantaja pe el în campanie.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: N-aş spune că legile Guvernului sunt de natură să-mi aducă avantaj în calitate de candidat

Băsescu: N-aş spune că legile Guvernului sunt de natură să-mi aducă avantaj în calitate de candidat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă dumneavoastră îmi puteţi spune vreuna din legi care a adus beneficii preşedintelui în această campanie, eu îmi scot pălăria. Cea cu desfiinţarea a 112 agenţii... credeţi că este o fericire pentru un candidat? Întrebaţi pe cei din cele 112 agenţii cum votează. Legea salarizării, care a nemulţumit pe toată lumea, credeţi că este o fericire pentru un candidat? (...) N-aş spune că legile promovate sunt de natură să aducă avantaj pentru mine în calitate de candidat", a declarat Traian Băsescu.

El a dat ca exemplu şi măsura prin care bugetarii sunt trimişi în concediu fără plată pentru reducerea cheltuielilor.

"Probabil sunt primul care mizează mai mult pe mediul privat. Am tot respectul pentru mediul bugetar, eu însumi sunt vârful sectorului bugetar", a mai declarat candidatul susţinut de PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici