Băsescu: Nu am dat mâna cu foştii preşedinţi pentru că m-am oprit la segementul oficial

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realiateta FM, că nu a dat mâna, marţi, la Arcul de Triumf, cu Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, pentru că s-a oprit "la segmentul oficial", şi i-a acuzat pe foştii preşedinţi de lipsă de decenţă faţă de actualul şef al statului.

172 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu am dat mâna cu foştii preşedinţi pentru că m-am oprit la segementul oficial

Băsescu: Nu am dat mâna cu foştii preşedinţi pentru că m-am oprit la segementul oficial (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"M-am oprit la segmentul oficial. Au fost demnitari oficiali şi acolo m-am oprit", a spus Băsescu.

El a explicat dacă ar fi trecut de "segementul oficial", ar fi trebuit să dea mâna cu toată lumea.

Întrebat dacă protocolul nu îl obliga să dea mâna cu cei doi foşti preşedinţi, Băsescu a replicat că protocolul ar trebui să îi oblige pe Iliescu şi Constantinescu să aibă decenţă faţă de actualul preşedinte.

Băsescu a vorbit de "ura" lui Iliescu faţă de el.

Preşedintele s-a plâns de faptul că Ion Iliescu l-a jignit mereu.

Preşedintele Traian Băsescu a evitat, marţi, după încheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, să dea mâna cu foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, salutându-i pe aceştia de la distanţă, printr-o înclinare a capului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici