Băsescu: Nu aş fi putut să îi dau un mesaj lui Ponta de transmis la Certeze, după grobianismul arătat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că nu i-a dat niciun mesaj lui Victor Ponta să transmită la Certeze, aşa cum a spus premierul, adăugând că nici nu ar fi putut face acest lucru, după grobianismul arătat de premier în ultimele zile.

754 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu aş fi putut să îi dau un mesaj lui Ponta de transmis la Certeze, după grobianismul arătat

Victor Ponta (IMagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto0

"În timp ce era copios fluierat la Certeze, primul-ministru a simţit nevoia să spună că are de transmis şi un mesaj de la mine, crezând că aşa se vor opri fluierăturile. Vreau să vă spun că nu i-am dat niciun mesaj să îl transmită. Nici nu aş fi putut să o fac, după grobianismul pe care l-a arătat în aceste zile", a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a arătat că nu a fost la Certeze, la sărbătoarea "Sâmbra oilor" pentru că situaţia din Ucraina a reclamat consultări cu partenerii, în această zi.

"Lucrul acesta trebuia făcut la Bucureşti, nu puteam să îl fac de la Certeze", a mai declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a continuat: "În orice caz, eu îl asigur că va găsi şi bărci şi jandarmi care să îl plimbe prin apă, dacă se duce la inundaţii, în zonele afectate, sunt convins că oamenii aşteaptă măsuri, nu poveşti de la Victor Ponta".

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminică, în judeţul Satu Mare, unde are loc "Sâmbra oilor", le-a spus participanţilor că Traian Băsescu nu a putut să vină, dar l-a rugat pe el să îi salute pe toţi cei prezenţi, el arătând că preşedintele "nu o să mai vină o perioadă”.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit azi cu gândul la România. Preşedintele ţării nu a putut să vină. M-a rugat pe mine să vă salut pe toţi. Dânsul nu o să mai vină o perioadă, însă vă transmit din partea tuturor celor care conduc azi România faptul că Ţara Oaşului, că judeţul Satu Mare, aşa cum spunea domnul preşedinte, are nevoie după foarte mulţi ani de secetă, are nevoie de investiţii, are nevoie de dezvoltare şi că împreună, toţi cei care vrem binele acestei zone şi acestei ţări, le vom face în continuare", le-a spus Ponta celor prezenţi

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici