Băsescu: Nu-i dau nicio şansă lui Geoană nici măcar să fie lăsat de Ponta candidat la Preşedinţie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu îi dă nicio şansă lui Mircea Geoană să fie canidat la Preşedinţie, pentru că "nu mai este de actualitate, nici în viziunea lui Victor Ponta".

148 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu-i dau nicio şansă lui Geoană nici măcar să fie lăsat de Ponta candidat la Preşedinţie

Băsescu: Nu-i dau nicio şansă lui Geoană nici măcar să fie lăsat de Ponta candidat la Preşedinţie (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nu-i dau nicio şansă nici măcar să fie lăsat de Victor Ponta să fie candidat", a spus Traian Băsescu la Adevărul Live, despre şansele social-democratului Mircea Geoană de a candida la prezidenţialele din toamnă.

Şeful statului a mai spus că, în opinia sa, "Geoană nu mai este de actualitate, nici în viziunea lui Victor Ponta".

"Ponta se joacă acum, şi cu Călin Popescu Tăriceanu, şi cu Sorin Oprescu, şi cu Mircea Geoană, îi lasă pe fiecare să se creadă preşedinţi, mai ales că Geoană a şi confirmat că se poate să fie preşedinte timp de o noapte", a mai comentat Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici