Băsescu: Nu se poate ca bugetarii să ceară salarii mai mari când criza generează şomaj

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la o întâlnire cu reprezentanţii Camerelor de comerţ din România, că nu se poate, în această perioadă, ca în timp ce criza economică generează şomaj, bugetarii să ceară măriri de salarii.

7 afișări

"Nu se poate ca criza să genereze şomaj, iar unii să stea în stradă să ceară creşteri de salarii (...) cei care fac producţie să plece acasă, iar bugetarii să vrea salarii mai mari", a spus Băsescu.

El a menţionat că există categorii care pretind creşteri salariale invocând promisiunile electorale din toamna trecută.

Şeful statului a menţionat că în cel mai recent discurs rostit în Parlament a declarat că îndeplinirea promisiunilor electorale legate de creşterea salariilor pot şi trebuie să fie amânate.

Referitor la bugetari, Băsescu a spus că "nu ducem lipsă de salariaţi, ci ducem lipsă de salariaţi de calitate".

El a menţionat că nu are nimic cu bugetarii, ci cu politicienii care nu le-au fixat acestora responsabilităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici