Băsescu: Politicenii aşteaptă să vadă la televizor pământ crăpat

Preşedintele Train Băsescu a declarat, luni, că a atenţionat grupurile parlamentare PDL că peste situaţia de criză economică se va suprapune seceta, exprimându-şi nemulţumirea că politicienii sunt puţin interesaţi de acest subiect şi spunând că aceştia aşteaptă să vadă "pământ crăpat la televizor".

31 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Politicenii aşteaptă să vadă la televizor pământ crăpat

Băsescu: Politicenii aşteaptă să vadă la televizor pământ crăpat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am atenţionat PDL asupra suprapunerii, peste situaţia de criză economică, a secetei", a afirmat şeful statului, care a remarcat că politicienii sunt puţin interesaţi de efectele secetei anunţate încă din ianuarie.

"Aşteaptă probabil să se vadă pământ crăpat la televizor, ca să se minuneze", a declarat preşedintele, susţinând că trebuie puse în funcţiune instalaţiile de irigat.

El a vorbit despre necesitatea de a avea procesele de descentralizare puse în practică.

Băsescu a spus că a umblat mult prin ţară şi a văzut calitatea proastă a lucrărilor agricole.

"Se vede din elicopter calitatea proastă a lucrărilor agricole şi te întrebi cu ce se ocupă direcţiile agricole din judeţe", a afirmat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici