Băsescu: Politicienii n-ar avea susţinere pentru gogoşile vândute la tv dacă ar prezenta bugetul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că îi provoacă pe politicieni ca, în loc să se înjure, să arate perspectiva lui 2013 pe baza unui buget, el apreciind că şi unii şi alţii nu vor să prezinte bugetul pentru că n-ar avea susţinere pentru "gogoşile pe care le vând la televizor".

321 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Politicienii n-ar avea susţinere pentru gogoşile vândute la tv dacă ar prezenta bugetul

Băsescu: Politicienii n-ar avea susţinere pentru gogoşile vândute la tv dacă ar prezenta bugetul (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"Această conferinţă de presă de astăzi, dincolo de a face poza unde suntem şi îngrijorările pe care le am, poate se constituie şi într-o provocare pentru politicieni ca, în loc să se înjure, să arate perspectiva anului 2013 măcar pe baza unui buget. Pentru că niciunii din ei nu pot spune că n-ar şti să-l facă. Pentru mine este clar că şi unii şi alţii nu vor să-l prezinte pentru că n-ar avea susţinere pentru gogoşile pe care le vând la televizor", a spus Băsescu.

El a precizat că PDL, care a plecat de curând de la guvernare, cunoaşte parametrii economici şi poate gândi creşterea de venituri de anul viitor şi discuta serios pentru ca electoratul să nu fie păcălit în campanie.

"PDL numai ce-a plecat de la guvernare şi deci ştie parametrii economici ai ţării, se poate uita în bugetul de anul acesta şi vede veniturile şi îşi poate imagina funcţie de creşterea economică prognozată creşterea de venituri eventuală pentru la anul şi ar putea să discute serios pentru ca românii să nu fie păcăliţi în această campanie", a spus Băsescu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici