Video Băsescu: Prefer să nu mă grăbesc, las cele două partide să găsească o soluţie pentru şefia MAI

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Cotroceni, că speră ca cele două partide de la guvernare să găsească o soluţie pentru şefia MAI, în coaliţie, precizând, fără a spune explicit dacă a semnat sau nu revocarea lui Dan Nica, că preferă să nu se grăbească.

11 afișări

Băsescu a spus că înţelege presiunea la care sunt supuşi, ca şefi de partide, premierul şi preşedintele Senatului.

El a opinat că aceştia trebuie să-şi stăpânească presiunile politice din partide.

"Atunci când premierul nu mai doreşte un ministru în echipă, este clar că remanierea trebuie să aibă loc", a spus Băsescu.

Preşedintele a spus că preferă să lase partidele să găsească soluţii.

El a spus că preferă să nu se grăbească, menţionând că preferă această situaţie în condiţiile în care propunerea premierului legată de interimatul la MAI "este una care poate accentua neîncrederea între cele două partide".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici