Băsescu: Prima mea obligaţie - de a restabili legătura de încredere cu cei care şi-au pierdut-o

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că şi-a creat impresia că pentru o parte din români s-a creat o "ruptură" cu preşedintele, el precizând că prima sa obligaţie este de a restabili "legătura de încredere" cu aceia care şi-au pierdut-o.

349 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Prima mea obligaţie - de a restabili legătura de încredere cu cei care şi-au pierdut-o

Băsescu: Prima mea obligaţie - de a restabili legătura de încredere cu cei care şi-au pierdut-o (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Mă adresez românilor pentru că manifestările din ultima vreme, scandările din stradă, mesajele de pe mijloacele electronice mi-au creat o impresie că pentru o parte din români s-a creat o ruptură între preşedinte şi o parte din naţiune, s-a creat impresia falsă că preşedintele nu-i mai reprezintă pe români în relaţiile cu instituţiile statului", a spus Traian Băsescu.

Băsescu a adăugat că românii să înţeleagă că îi este extrem de clară situaţia în care ei se află şi că este clar că prima sa obligaţie este aceea de a restabili legătura de încredere între el şi acea parte a naţiunii care şi-a pierdut încrederea.

"Este clar pentru mine că prima mea obligaţie este aceea de a restabili legătura de încredere între mine şi acea parte care şi-a pierdut încrederea în preşedinte", a mai spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici