Băsescu promite că va dezvălui cine e în spatele "manipulării" din ultimele zile

Preşedintele Traian Băsescu constată că în ultimele zile unii politicieni şi persoane asociate acestora desfăşoară o campanie de discreditare sistematică a unor instituţii şi spune că va explica la momentul oportun ce e în spatele "manipulării politico-mediatice care vizează discreditarea statului".

23 afișări
Imaginea articolului Băsescu promite că va dezvălui cine e în spatele "manipulării" din ultimele zile

Băsescu promite că va dezvălui cine e în spatele "manipulării" din ultimele zile (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Preşedintele Traian Băsescu îi asigură pe români că instituţiile statului au capacitatea de a gestiona problemele care ţin de siguranţa naţională", se arată în comunicatul Preşedinţiei, potrivit căruia şeful statului constată că "în ultimele zile, unii politicieni şi persoane asociate acestora desfăşoară o campanie de discreditare sistematică a unor instituţii ale statului".

"Preşedintele României a fost informat de instituţiile statului cu privire la speculaţiile fără legătură cu realitatea lansate în aceste zile", precizează sursa citată.

De asemenea, în comunicat se precizează că preşedintele "va explica la momentul oportun ce se află în spatele manipulării politico-mediatice care vizează discreditarea statului".

Reacţia Preşedinţiei vine în contextul în care numele fratelui preşedintelui Băsescu, Mircea Băsescu, a fost invocat, potrivit relatărilor presei, într-o serie de afaceri legate de domeniul militar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici