Băsescu: România a avut ceva ghinion cu clasa politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Realitatea TV, că "România a avut ceva ghinion cu clasa politică", dar a fost ajutată de conjuncturi.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: România a avut ceva ghinion cu clasa politică

Băsescu: România a avut ceva ghinion cu clasa politică (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu a afirmat, întrebat dacă o parte din norocul său în viaţă s-ar putea răsfrânge şi asupra României, că ţara noastră a avut ceva ghinion cu clasa politică.

"Ne-am obişnuit să ne târguim, este aproape în firea noastră. Eu aş spune că România a avut şi ceva noroc în ansamblul ei. Poate a avut şi ceva ghinion cu clasa politică, mai slabă decât trebuia, dar conjuncturile de multe ori ne-au ajutat. Ne-au fost şi potrivnice, dacă privim la istorie. Dar dacă ne plângem, ne bate Dumnezeu", a spus preşedintele.

Şeful statului, pe de altă parte, nu a fost de acord cu afirmaţia de acum aproape 100 de ani a lui Petre P. Carp, care spusese că România are atât noroc încât nu mai are nevoie de oameni politici.

"România are atata noroc încât poate fi dusă şi cu oamenii politici actuali", a comentat Băsescu afirmaţia istoricului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici