Băsescu s-a întâlnit cu şefii poliţiei din Covasna şi Harghita (Video)

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, sâmbătă dimineaţă, cu şefii inspectoratelor judeţene de poliţie din judeţele Covasna şi Harghita, întâlnirea având loc la vila de protocol din staţiunea Covasna, unde se află şeful statului.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu s-a întâlnit cu şefii poliţiei din Covasna şi Harghita (Video)

Băsescu s-a întâlnit cu şefii poliţiei din Covasna şi Harghita (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, comisar-şef Corneliu Cămpean, a declarat că i-a spus preşedintelui că în judeţul Covasna nu sunt "probleme deosebite".

Şeful IJP Covasna a precizat că în judeţ numărul infracţiunilor este mic şi că acestea pot fi ţinute sub control.

"Acest lucru i-am spus şi domnului preşedinte Traian Băsescu", a afirmat comisarul-şef Corneliu Cămpean.

Traian Băsescu a ajuns, vineri după-amiază, în staţiunea Covasna, unde este cazat la vila de protocol şi a spus că a venit în zonă pentru a cunoaşte problemele judeţelor Covasna şi Harghita, astfel încât să le poată transmite Executivului.

Şeful statului a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a venit în Covasna pentru a se întâlni cu autorităţile locale şi cu cele de securitate naţională şi de ordine publică din judeţ şi, în mod deosebit, cu administraţia locală - preşedinţii consiliilor judeţene din Covasna şi Harghita şi primari de oraşe.

Traian Băsescu şi soţia sa au băut, vineri seară, o cafea într-un local din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, unde s-au fotografiat cu localnici. Cuplul prezidenţial a luat apoi cina în reşedinţa de judeţ, preşedintele spunând că a mâncat gulaş.

Şeful statului i-a invitat, pentru sâmbătă, la ora 13.00, la reşedinţa de protocol din staţiunea Covasna, pe primarii şi preşedinţii de consilii din judeţele Covasna şi Harghita pentru o discuţie informală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte şi:

Băsescu invită primarii şi preşedinţii de CJ din Harghita şi Covasna la o discuţie informală

Băsescu: În primăriile deţinute de etnici maghiari se fac epurări ale etnicilor români

Băsescu: În România nu va exista niciodată autonomie teritorială

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici