Băsescu se află, împreuna cu soţia, la Predeal, unde va rămâne până duminică dimineaţă

Preşedintele Traian Băsescu se află, de vineri seară, în staţiunea Predeal, împreuna cu soţia, Maria Băsescu, el declarând că rămâne în localitate până duminică dimineaţă.

327 afișări
Imaginea articolului Băsescu se află, împreuna cu soţia, la Predeal, unde va rămâne până duminică dimineaţă

Băsescu se află, împreuna cu soţia, la Predeal, unde va rămâne până duminică dimineaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vineri seară preşedintele a mers cu soţia sa la un restaurant din Predeal, la plecare spunând jurnaliştilor că va rămâne în staţiune până duminică dimineaţă.

Întrebat dacă se va da cu snow-mobilul, Băsescu a răspuns: "Dacă mai ninge în seara asta (vineri spre sâmbătă, n.r.), cu siguranţă da".

De asemenea, el a mai spus că nu are invitaţi la Predeal.

Sâmbătă după-amiază, preşedintele a ieşit la plimbare cu soţia.

Întrebat de jurnalişti dacă nu se teme de viscol, el a răspuns: "Măi, copii, eu sunt unul pe care s-au prăvălit munţi de apă. Credeţi că mă sperii de un viscol?".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici