Băsescu şi Boc s-au întâlnit la Cotroceni

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc s-au întâlnit, luni, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reuniunea informală de la Bruxelles privind criza economică, dar şi despre cazul subofiţerului din Ministerul Apărării arestat preventiv sub acuzaţia de trădare şi spionaj.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Boc s-au întâlnit la Cotroceni

Boc s-a întâlnit cu Băsescu la Cotroceni (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele l-a informat pe primul-ministru cu privire la discuţiile avute la Bruxelles, precum şi despre elementele apărute în cazul subofiţerului MApN acuzat de trădare şi spionaj.

Un subofiţer din Ministerul Apărării (MApN) şi un cetăţean străin au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT, pentru trădare prin transmitere de secrete şi spionaj, fiind acuzaţi că au manipulat informaţii de natură să pună în pericol securitatea naţională.

Duminică, preşedintele Traian Băsescu s-a aflat la Bruxelles, unde a participat la reuniunea informală a Consiliului European unde s-a discutat, printre altele, despre măsurile destinate depăşirii crizei financiare şi economice.

Citeşte şi

Un subofiţer din MApN şi un cetăţean străin, arestaţi pentru spionaj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici