Băsescu şi Tăriceanu merg în acelaşi avion la Lisabona

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu vor merge cu acelaşi avion, joi, la Lisabona, unde are loc semnarea Tratatului de reformă al UE, au declarat surse politice.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu şi Tăriceanu merg în acelaşi avion la Lisabona

Băsescu şi Tăriceanu merg în acelaşi avion la Lisabona

Ultima dată când premierul şi şeful statului s-au aflat în acelaşi avion a fost la reuniunea Consiliului European de vară din 2006.

Tratatul de reformă al UE va fi semnat, joi, la Lisabona, după care Băsescu şi Tăriceanu urmează să se deplaseze la Bruxelles la Consiliul European, care reuneşte şefi de stat sau de Guvern din statele membre UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici