Băsescu: Tăriceanu, Rus, nu vă mai perpeliţi, nu sunteţi pe lista mea de premieri. Fac un test cu Adrian Năstase şi Dan Voiculescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că Ioan Rus şi Călin Popescu Tăriceanu trebuie să nu se mai "perpelească" legat de o eventuală nominalizare în fruntea Guvernului, menţionând, ironic, că se gândeşte la Adrian Năstase şi Dan Voiculescu.

1586 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Tăriceanu, Rus, nu vă mai perpeliţi, nu sunteţi pe lista mea de premieri. Fac un test cu Adrian Năstase şi Dan Voiculescu

Calin Popescu Tăriceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

El a spus că Tăriceanu a declarat că nu s-ar dezonora acceptând să fie premier şi a ţintut să îi transmită acestuia că nu s-a oferit nimeni să îl onoreze.

Băsescu a mai spus că alt politician care a vorbit despre o posibilă nominalizare a fost Ioan Rus, de la Cluj.

"Domnule Rus, nu sunteţi pe lista mea scurtă, nu vă mai perpeliţi cu onororul că rămâne nereperat!", a spus Băsescu.

"Oare ce ar fi dacă pe lista mea scurtă ar fi Adrian Năstase? Dar ce ar fi dacă ar fi Voiculescu? O seară bună! Deocamdată pe lista mea scurtă nu se află Călin Popescu Tăriceanu, nu se află nici Rus şi fac un test cu Adrian Năstase şi cu Dan Voiculescu", a spus Băsescu.

Preşedintele a spus că desemnarea premierului este o chestiune care va fi rezultatul consultărilor de după alegeri.

"Până atunci nu fac niciun fel de scenariu. Mi-e uşor să spun cine nu poate fi desemnat, dar cine poate fi nu o să spun niciodată acum", a spus preşedintele.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici