Băsescu: Trebuie o lege care să clarifice până unde se produc înlocuirile după schimbarea guvernelor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la B1Tv, că ar trebui o lege care să clarifice până unde se produc înlocuirile în funcţii după schimbarea guvernelor, propunerea sa fiind ca "de la secretarul general de minister în jos să nu mai poată fi atins nimeni".

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Trebuie o lege care să clarifice până unde se produc înlocuirile după schimbarea guvernelor

Băsescu: Trebuie o lege care să clarifice până unde se produc înlocuirile după schimbarea guvernelor (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Trebuie să terminăm şi cu chestiunea asta: «aduc pe oricine, că e de la mine din partid». Eu vreau să mă înţeleg cu premierul Boc în zilele următoare, în ianuarie, că acum are alte urgenţe - buget - şi trebuie făcută o lege care să clarifice până unde se produc schimbările", a declarat Traian Băsescu.

El a admis că în toate ţările, după alegeri, se produc schimbări în ministere, dar s-a întrebat până unde se poate merge cu aceste înlocuiri.

"Eu zic că maximul e nivelul de secretarul de stat, de la secretarul general de minister în jos nu mai poate fi atins nimeni, iar responsabilitatea ministrului să fie doar să dea obiectivele", a apreciat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici