Băsescu va discuta cu liderii coaliţiei despre OUG privind deconcentratele

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, că Ordonanţa privind deconcentratele va putea primi amendamente în cadrul dezbaterii din Parlament şi că preşedintele Băsescu va avea discuţii cu cei doi lideri ai partidelor aflate la guvernare pe această temă.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu va discuta cu liderii coaliţiei despre OUG privind deconcentratele

Băsescu va discuta cu liderii coaliţiei despre OUG privind deconcentratele

Întrebat dacă PDL nu ţine cont de sugestiile şefului statului pe tema ordonanţei privind funcţiile deconcentrate, Stolojan a răspuns: "Preşedintele va avea discuţii cu premierul, cu preşedinţii celor două partide aflate la guvernare, le va transmite sugestiile dânsului şi toate vor fi reluate în discuţie în momentul discutării Ordonanţei în Parlament".

Stolojan nu a dorit să spună ce sugestii ar avea el pentru îmbunătăţirea acestei Ordonanţe, precizând că aceasta a fost discutată în coaliţie şi a fost adoptată, astfel că nu are nişte sugestii în mod particular.

Prim-vicepreşedintele PDL a arătat că Ordonanţa privind funcţiile din deconcentrate este trimisă în Parlament, unde toată lumea are posibilitaea să îşi facă observaţiile şi amendamentele.

"Nu avem elemente în plus vizavi de acecastă Ordonanţă. Cine va avea ceva de spus, are posibiliatea să folosească procedura parlamentară", a mai spus el.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că reprezentanţii partidelor aflate la guvernare ar trebui "să mai reflecteze" la proaspăta Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului referitoare la conducerile instituţiilor deconcentrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici