Băsescu: Vă pot spune cu siguranţă că nu există grupuri în interiorul PDL

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că "sunt poveşti" comentariile privind existenţa mai multor grupuri în PDL, menţionând că sunt oameni mai vechi sau mai noi, mai obişnuiţi sau mai puţin obişnuiţi cu disciplina de partid, dar nu este vorba de constituirea de grupuri.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Vă pot spune cu siguranţă că nu există grupuri în interiorul PDL

Băsescu: Vă pot spune cu siguranţă că nu există grupuri în interiorul PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu cunosc destul de bine acest partid (...) Poveştile cu grupurile din interiorul PDL, cu grupul lupilor tineri, cu grupul Elena Udrea, cu grupul oamenilor lui Băsescu ... sunt poveşti", a spus Băsescu, la TVR 1.

El a subliniat că poate spune cu siguranţă că nu există grupuri în interiorul PDL.

"Sunt oameni mai vechi sau mai noi în PDL, oameni mai obişnuiţi cu disciplina de partid sau mai puţin obişnuiţi. Asta, da. Dar de aici până la a construi grupuri ... vă pot spune cu siguranţă că nu există grupuri în interiorul PDL", a menţionat şeful statului.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea şi alţi membri ai PDL au cerut şi au votat la ultimul Colegiu Director al PDL căderea întregului guvern, dar după şedinţă a apreciat că respectă decizia majorităţii, care stabilise ca din guvernul Boc să fie remaniaţi şase miniştri.

Elena Udrea a negat, luni, "vehement şi categoric", zvonurile potrivit cărora ea ar avea intenţia de a pleca din PDL împreună cu alţi membri ai partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici