Video Băsescu: Vă sugerez un guvern de uniune naţională

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la consultarea cu partidele, că le "sugerează" un guvern de uniune naţională, pentru ca partidele să nu se acuze între ele.

105 afișări

"Îmi permit să vă sugerez ideea de a analiza posibilitatea unui guvern de uniune naţională. Este singura soluţie să încetaţi să vă mai acuzaţi unii pe alţii", le-a spus preşedintele liderilor de partide prezenţi la consultările de la Cotroceni.

Şeful statului a spus că "orice partid care rămâne în afara guvernării va considera că celălalt fraudează alegerile".

"Am auzit cuvântul fraudă din gura tuturor liderilor politici", a spus Băsescu.

"În afară de faptul că eu consider că este o exagerare să suspectăm Ministerul de Interne, care niciodată până acum nu a fost suspectat de implicare în alegeri. Mi se pare că e o exagerare, dar dacă aveţi această idee, să fiţi toţi la guvernare. Vă asumaţi şi criza, vă asumaţi şi corecta desfăşurare a alegerilor", a spus preşedintele.

"Şi hai să fim foarte cinstiţi: vă este atât de ruşine de partide politice încât să împingem responsabilitatea guvernării la nişte tehnocraţi pe care să-i manipulăm din spate? Cred că trebuie să ne depăşim complexul că ar putea să ne fie ruşine de noi. Ăştia suntem", a mai adăugat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici