Băsescu: Vizitele în ţară, la marile companii, nu au reprezentat campanie electorală

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că deplasările efectuate în ultima perioadă în ţară, la marile companii, nu au reprezentant campanie electorală, pentru că şeful statului nu putea să stea la Cotroceni şi să aştepte ce spun ziariştii şi politicienii, în contextul crizei economice.

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Vizitele în ţară, la marile companii, nu au reprezentat campanie electorală

Băsescu: Vizitele în ţară, la marile companii, nu au reprezentat campanie electorală (Imagine: Mediafax Foto)

"Deplasările din ţară au stârnit animate controverse, o fi campanie, nu o fi. Vreau să vă spun că nu este vorba de nici un fel de campanie", a spus Traian Băsescu în cadrul unei conferinţe de presă, arătând că "preşedintele nu putea să stea la Cotroceni şi să aştepte să vadă ce spun ziariştii sau politicienii din campanie".

El a arătat că s-a deplasat la un număr mare de societăţi şi va continua aceste vizite, în perioada următoare, până când noul guvern va fi instalat, pentru ca să îi poată preda portofoliul de problematici.

În plus, Băsescu a spus că noul program de guvernare trebuie să fie mai puţin teoretic, ci să poată ajuta economia şi să diminueze impactul crizei economice care are ca efect criza financiară.

Traian Băsescu a arătat că, în cadrul vizitelor, a constatat trei tipuri de probleme: piaţa, externă şi internă, finanţarea producţie şi nivelul scăzut al calificării forţei de muncă care se angajează.

"Se vorbeşte despre posibilitatea prăbuşirii investiţiilor. Nu cred în ea", a mai spus şeful statului, precizând că "sunt şi crize care la capătul lor pot să nu te aducă vlăguit, dacă faci o politică inteligentă şi te pot aduce pregătit pentru depăşirea crizei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici