Băsescu: Voi conlucra cu orice guvern care nu răspunde intereselor oligarhiei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că va conlucra cu orice guvern care răspunde provocărilor României de astăzi şi care nu răspunde intereselor oligarhiei, făcând totodată apel la o campanie electorală bazată pe programe şi politici.

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Voi conlucra cu orice guvern care nu răspunde intereselor oligarhiei

Băsescu: Voi conlucra cu orice guvern care nu răspunde intereselor oligarhiei (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a spus, în mesajul adresat Parlamentului, că se aşteaptă la o campanie electorală care să fie ocazia confruntării între programe şi politici, bazată pe soluţii realiste, şi nu pe promisiuni demagogice.

"Voi conlucra cu orice guvern care răspunde provocărilor României de astăzi şi care nu răspunde intereselor oligarhiei. (...) Voi conlucra cu orice guvern care foloseşte creşterea economică pentru a investi în România viitorului, un guvern care nu este gata să sacrifice interesele generale pentru interesele personale sau de grup", a adăugat preşedintele Băsescu.

Totodată, el şi-a exprimat speranţa că activitatea instituţiilor statului nu va fi blocată în următoarele luni doar pentru că la 30 noiembrie vor avea loc alegeri parlamentare.

În final, şeful statului le-a urat succes parlamentarilor în campania electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici