Video Becali: Când depun jurământul, voi adăuga ceva, 3-4-5-7 cuvinte. Eu trebuie să ies din decor - VIDEO

Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, marţi, pe holurile Parlamentului, că la jurământul pe care îl va depune ca deputat va adăuga ceva, "3-4-5-7 cuvinte", tot pe aceeaşi idee, arătând că el "trebuie să iasă din decor".

813 afișări

"Este un jurământ standard, dar eu cu siguranţă îi voi adăuga ceva care să facă parte din acelaşi context, tot aceeaşi idee, dar cu 3-4-5-7 cuvinte, nu ştiu câte or fi în plus. Voi ştiţi: eu trebuie să ies din decor", a spus Becali.

El a adăugat că atunci când face un jurământ nu-l uită şi în opinia sa mâna pe Biblie şi jurământul înseamnă un legământ cu Dumnezeu şi cu poporul.

"E ceva în trio: tu, Dumnezeu şi poporul tău. Aşa văd eu lucrurile şi de aceea nu pot să depun jurământul aşa repede, ai plecat nu ştii ce ai jurat. Dacă uiţi lucrul ăsta eşti terminat", a mai spus Becali.

El a adăugat că majoritatea din politica românească, inclusiv miniştri şi prim-miniştri, când pun mâna pe Biblie "parcă pun mâna pe o carte ceva rudimentar".

"Mă gândesc că acel jurământ trebuie să fie în inima ta, în capul tău, pentru că ai jurat ceva şi trebuie să te ţii de cuvânt, să faci ceea ce ai spus", a mai arătat Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici