Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în PE

Preşedintele PNG-CD, Gigi Becali, candidat pentru PE, a declarat, marţi, la Craiova, că eurodeputaţii români nu au făcut nimic la Bruxelles, apreciind că Elena Băsescu ar apărea frumos în Parlamentul European, fiind o "fată drăguţă".

27 afișări
Imaginea articolului Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în PE

Becali: Elena Băsescu este o fată drăguţă care ar apărea frumos în PE (Imagine: Mediafax Foto)

Becali, candidat pe poziţia a doua a listei PRM pentru europarlamentare, a declarat că Elena Băsescu, fiica şefului statului, candidat independent pentru Parlamentul European, "ar apărea frumos" la Bruxelles.

"Eu, spre deosebire de alţii, am o părere bună despre Elena Băsescu. Ştiţi de ce? E o fată drăguţă, o fată frumoasă, care am înţeles că a făcut studiile prin America, o fată care ar apărea frumos în Parlamentul European", a declarat Gigi Becali.

El a apreciat că actualii europarlamentari români nu au avut realizări în Parlamentul European, din această perspectivă fiind mai bine dacă la Bruxelles ajunge Elena Băsescu.

"Mai bine decât alţii să fie ea. Ce credeţi, că alţii sunt mai deştepţi decât Elena Băsescu? Până la urmă nu e puştoaică. Decât să nu facă nimic în Parlamentul European, mai bine să ajungă acolo o fată frumoasă. Oricum nu fac nimic acolo. Nici nu fac nimic, nici frumoşi nu sunt. Măcar să vină Elena Băsescu, care e frumoasă, care mai vrăjeşte pe acolo, mai face ceva pentru România", a declarat Becali.

Întrebat dacă îşi va lăsa fiicele să activeze în politică, preşedintele PNG-CD a spus: "Pe fetele mele nu am să le las niciodată în politică. Părerea mea este că politica este pentru bărbaţi. Nu spun asta din misoginism. Până la urmă o să ne oblige să jucăm şi cu trei femei într-o echipă de bărbaţi. Sunt adeptul a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Adică bărbaţii să se ocupe de treburile bărbăteşti, iar femeile de treburile femeieşti".

Pe de altă parte, întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va obţine mandatul de eurodeputat, liderul PNG-CD a răspus: "Primul lucru pe care-l voi face în Parlamentul European este să-mi fac crucea şi să spun Tatăl Nostru. Voi face rugăciunea pentru români, nu pentru mine. Mie mi-a dat destul Dumnezeu".

Potrivit ediţiei electronice de luni a publicaţiei germane Der Spiegel, Elena Băsescu şi Gigi Becali sunt reprezentanţii români la alegerile europene care sporesc diversitatea unei serii de candidaţi ce include modele, miliardari, vedete de televiziune, sportivi, un prinţ şi un partid al piraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici