Becali:Nu mi s-a reproşat nimic din PNL, i-am zis lui Antonescu să-mi dea cartonaş dacă ies din decor

Deputatul PNL George Becali a declarat, marţi, că nu i s-a reproşat nimic din PNL şi a precizat că în urmă cu două luni, la învestirea Guvernului, i-a spus în glumă lui Crin Antonescu: "Dacă vezi că cumva mai ies din decor, mai dă-mi câte un cartonaş galben".

532 afișări
Imaginea articolului Becali:Nu mi s-a reproşat nimic din PNL, i-am zis lui Antonescu să-mi dea cartonaş dacă ies din decor

Becali:Nu mi s-a reproşat nimic din PNL;i-am zis lui Antonescu să-mi dea cartonaş dacă ies din decor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

George Becali a fost întrebat dacă a avut discuţii cu colegii săi din PNL despre declaraţiile pe care acesta le-a făcut şi dacă va pleca din PNL.

"Nu mi s-a reproşat nimic. De fapt, eu m-am întâlnit cu domnul Antonescu acum o lună şi jumătate, două, atunci, la învestirea Guvernului şi l-am întrebat dacă deranjează cumva şi am spus chiar în glumă, i-am spus atunci: «Crin, dacă vezi că cumva mai ies din decor, mai dă-mi câte un cartonaş galben!» şi a zis (CrCrin Antonescu n.r.) «nu, nu, nu meriţi deocamdată!»", a precizat Becali.

El a spus că a fost prezent marţi la grupul PNL şi a arătat că urmează să meargă la şedinţa Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor al cărui membru este.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici