BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea lui Bogdan Olteanu

Biroul Electoral Municipal a decis, în şedinţa de luni, să trimită Poliţiei plângerea depusă de liderul PNL Bogdan Olteanu cu privire la distribuirea de cărţi poştale electorale false şi "calomniatoare la adresa sa", în sectorul 1 al Capitalei.

10 afișări
Imaginea articolului BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea lui Bogdan Olteanu

BEM a decis să trimită Poliţiei plângerea lui Bogdan Olteanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Având în vedere că noi nu avem ce măsuri să luăm, din moment ce deja plângerea a fost înregistrată la Poliţie, că nu ştim cine sunt făptuitorii, am înaintat şi noi plângerea şi decizia noastră Poliţiei, pentru efectuarea cercetărilor", a declarat pentru MEDFIAFAX preşedintele BEM, judecătorul Alin Valentin Vişan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, luni, că Secţia 4 Poliţie, sesizată de Bogdan Olteanu, a trimis la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 dosarul în care se fac cercetări legate de răspândirea de materiale calomnioase la adresa acestuia, pentru înregistrarea numărului unic.

Ciocan a precizat că cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti pentru a se stabili cine a tipărit cele 230 de flyere găsite asupra celor doi tineri şi în ce scop au fost tipărite acestea.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că cei doi tineri sunt vechi consumatori de droguri, unul dintre ei drogându-se de 11 ani, iar celălat de nouă ani. Pentru că asupra lor au fost găsite pastile de Nitrazepam şi o seringă folosită pentru injectarea drogurilor, poliţiştii au sesizat şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate.

Liberalul Bogdan Olteanu a declarat, la sfârşitul săptâmânii, că în zona Domenii au fost găsiţi şi duşi la secţia de Poliţie doi indivizi care distribuiau un material fals, sub forma unei cărţi poştale, aparent fiind material de campanie electorală.

"Materialul distribuit vineri şi sâmbătă noaptea, în Pajura şi Domenii nu are nicio legătură cu proiectele mele, urmăreşte în mod grosolan să mă compromită şi să anuleze astfel sprijinul miilor de semnatari pe care l-am obţinut pentru stăvilirea lăcomiei imobiliare şi reabilitarea unor spaţii de cultură şi sport", a spus liberalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici