Bercea Mondialu, la sediul PSD

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu, a fost prezent, luni, la sediul central al PSD, în timpul conferinţei de presă susţinute de Mircea Geoană.

2000 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondialu, la sediul PSD

Bercea Mondialu, la sediul PSD

În timpul conferinţei de presă susţinute de Geoană, Bercea Mondialu s-a aflat la sediul PSD, în biroul secretarului general al partidului.

Întrebat dacă ştie ce face Bercea Mondialu în sediul PSD, Geoană a răspuns că nu ştie cine este "acest personaj".

La plecarea de la PSD, Bercea Mondialu a fost întrebat de jurnalişti care este motivul prezenţei sale la PSD, iar el a răspuns că a venit să caute un şofer. El a adăugat că nu face politică.

După ce a ieşit din biroul secretarului general, aflat în partea opusă celui al preşedintelui partidului, Bercea Mondialu a coborât scările din spate şi a părăsit sediul folosind ieşirea din spate, şi nu pe cea oficială, unde se aflau jurnaliştii.

În pofida acestui fapt, jurnaliştii au mers în spatele sediului PSD, unde l-au întrebat ce face la sediul partidului.

"Am cautat un şofer de la mine de la casă", a răspuns Bercea Mondialu. Întrebat dacă l-a găsit, el a răspuns afirmativ.

Solicitat să comenteze în legătură cu faptul că biroul din care a fost văzut ieşind nu era cel al şoferilor, ci al secretarului general al PSD, Bercea Mondialu a spus: "Nu fac politică şi nu ţin cu niciun partid".

El a mai spus că nu s-a întâlnit cu Geoană, că nu a vorbit cu Nica şi că nu a venit să acorde susţinere PSD.

"Nu am venit pentu susţinere. Nu fac parte din politică. Este prima dată când vin la PSD", a spus Bercea Mondialu, părăsind pe jos curtea social-democraţilor şi îndreptându-se, tot pe jos, spre Arcul de Triumf.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, la începutul lunii septembrie, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei.

Presa a relatat că preşedintele s-a întâlnit, la acea dată, cu Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu.

El a fost cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală.

Bercea Mondialu s-a înscris în PSD în luna octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici