Berceanu:Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună, o săptămână, 2 ani, o să pleci

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că atunci când cineva ajunge ministru trebuie să se gândească la faptul că "va pleca" din funcţie, mai devreme sau mai târziu, astfel că el "nu are niciun fel de problemă" în privinţa remanierii.

22 afișări
Imaginea articolului Berceanu:Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună, o săptămână, 2 ani, o să pleci

Berceanu:Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună, o săptămână, 2 ani, o să pleci (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va fi remaniat, Berceanu a răspuns: "Aţi auzit ce a spus Boc, remanierea se face, nu se discută", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună sau o săptămână sau în doi ani o să pleci de acolo. Aşa că nu am niciun fel de problemă din acest punct de vedere. De mult prea mult am intrat în activitatea asta încât să nu mă frământe problema asta", a spus Berceanu.

La întrebarea pe cine ar vedea ministru al Transporturilor în locul său, Berceanu a răspuns că nu ştie.

Presa a relatat, în ultima perioadă, despre o posibilă remaniere guvernamentală, printre numele vehiculate fiind şi cel al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, Guvernul catalogând informaţia drept "zvonuri false".

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la sosirea la Parlament, la întâlnirea cu deputaţii PDL, că remanierile se fac, nu se discută.

"Nu este vorba de nicio demisie depusă, iar remanierile se fac, nu se discută", a răspuns prim-ministrul la întrebările pe tema unei eventuale remanieri guvernamentale.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, declara, tot miercuri, că informaţiile privind demisia unor miniştri reprezintă doar zvonuri false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici