Berceanu, despre decizia în cazul Năstase: Iată că se întâmplă şi la case mari. Justiţia este liberă

Liderul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, referitor la decizia de condamnare a lui Adrian Năstase la doi ani de închisoare, că justiţia este liberă, el adăugând: "Iată că se întâmplă şi la case mari!".

293 afișări
Imaginea articolului Berceanu, despre decizia în cazul Năstase: Iată că se întâmplă şi la case mari. Justiţia este liberă

Radu Berceanu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Asta e justiţia, justiţia e liberă şi a avut dosarul în mână. Eu nu ştiu despre ce este vorba şi domnul Năstase fiind din domeniu şi fost prim-ministru a putut să întindă lucrul ăsta până acum. Dacă era om obişnuit nu mai putea să întindă până acum. Iată că se întâmplă şi la case mari!", a precizat Radu Berceanu.

El a arătat că nu are cum să facă aprecieri legate de vinovăţia sau nevinovăţia lui Adrian Năstase, dar a apreciat că i se pare o jignire la adresa inteligenţei ziarişilor şi a cetăţenilor să se spună că ce se întâmplă este din cauza lui Băsescu sau a PDL.

"N-am cum să vac comentarii dacă e vinovat sau nu, pentru că nu ştiu despre ce e vorba. După 2004 s-au dat ei în gât. Mi se pare o jignire la inteligenţa ziariştilor şi a cetăţenilor să se spună că din cauza lui Băsescu sau a PDL", a adăugat Radu Berceanu.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici