Berceanu, despre discursul lui Ponta: Interesant, a schimbat tipicul, s-a produs un declic

Senatorul PDL Radu Berceanu a apreciat, joi, că discursul liderului PSD Victor Ponta din plenul Parlamentului a fost "interesant", arată că "s-a produs un declic" şi că preşedintele social-democrat "a schimbat tipicul", motiv pentru care a şi fost ascultat.

839 afișări
Imaginea articolului Berceanu, despre discursul lui Ponta: Interesant, a schimbat tipicul, s-a produs un declic

Radu Berceanu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum i s-a părut discursul lui Ponta, Berceanu a răspuns zâmbind: "Interesant. Pare de registru foarte interesant. Nu se poate spune că apropiată de putere, dar a schimbat tipicul, de asta a şi fost ascultat cu atenţie".

"Cred că, în general, discursurile mai puţin polemice şi personale, cel puţin la nivelul ăsta, sunt mai repede receptate dintr-o parte sau din alta, şi de public, decât fostele discursuri care erau greu de acceptat. Nu cred că a fost un discurs împăciuitor sau care arată o direcţie de genul negociere cu puterea", a spus Berceanu.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu ştie dacă acest discurs va duce la ruperea USL.

"Sunt absolut convins că îşi vor păstra direcţia şi ideile, dar felul în care a pus lucurile acum arată că s-a produs un declic, s-a produs o schimbare", a spus Berceanu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici