Berceanu: Parlamentarilor PDL li s-au oferit bani pentru a vota în favoarea moţiunii

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură are şanse foarte mari să fie respinsă şi a precizat că sunt zvonuri potrivit cărora democrat-liberalilor li s-ar fi oferit bani pentru a vota în favoarea moţiunii.

24 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Parlamentarilor PDL li s-au oferit bani pentru a vota în favoarea moţiunii

Berceanu: Parlamentarilor PDL li s-au oferit bani pentru a vota în favoarea moţiunii (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Berceanu a precizat că experienţa politică pe care o are îl face să afirme că moţiunea are şanse foarte mari să fie respinsă.

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora PDL ar fi cumpărat voturi din partea opoziţiei pentru respingerea moţiunii de cenzură, Berceanu a replicat că ştie zvonuri potrivit cărora iniţiatorii moţiunii ar fi dat bani democrat-liberalilor pentru a vota în favoarea moţiunii.

"Eu ştiu zvonuri că ceilalţi au dat bani democrat-liberalilor pentru ca să voteze moţiunea", a precizat Berceanu.

Liderul deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc a susţinut, luni, că PDL ar fi oferit 100.000 de euro senatorului Tiberiu Prodan pentru a părăsi PNL, iar deputatul PNL Florin Ţurcanu a afirmat că reprezentanţi ai PDL Botoşani i-ar fi oferit 10.000 de euro pentru a nu fi prezent la votul moţiunii de cenzură.

Parlamentul dezbate marţi, moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi UDMR, "11 împotriva României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici