Berceanu spune că nu va mai tolera confruntări în interiorul PDL Iaşi

Democrat-liberalul Radu Berceanu, desemnat coordonator al PDL Iaşi, a declarat, sâmbătă, la Iaşi că nu va mai tolera confruntări în interiorul filialei, iar cei care nu vor respecta această decizie vor fi sancţionaţi.

39 afișări
Imaginea articolului Berceanu spune că nu va mai tolera confruntări în interiorul PDL Iaşi

Coordonatorul filialei PDL Iaşi, Radu Berceanu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Organizaţia de la Iaşi a PDL nu este una slabă, întrucât are şase parlamentari. Trebuie să vedem cum facem ca Iaşiul să aibă rezultate mai bune. E mai puţin important să existe o atenţie sporită în interior, ci e important ca oamenii din filială să se concentreze pe ceea ce este de făcut în pregătirea alegerilor prezidenţiale", a declarat Radu Berceanu, într-o conferinţă de presă.

El a spus că membrii PDL Iaşi care vor mai lansa acuzaţii la adresa conducerii filialei vor fi sancţionaţi.

"Eu de regulă sunt un om blând şi par băiat de treabă. Dar dacă mai apar astfel de declaraţii, de acum înainte le voi sancţiona foarte rău. Voi fi dur cu cei care mai fac astfel de afirmaţii. Nu pot spune acum ce sancţiuni vom da, dar există în statut prevederi clare", a afirmat Radu Berceanu.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că democrat-liberalii au început pregătirile pentru alegerile prezidenţiale şi că Iaşiul are un potenţial mare pentru a obţine performanţă la scrutinul din toamnă.

"Vor fi făcute unele ajustări în organizaţiile din judeţul Iaşi care nu au performat, însă în nici un caz la Iaşi nu se va face sepuku în piaţa publică", a afirmat Flutur.

Radu Berceanu şi Gheorghe Flutur au participat, sâmbătă, la şedinţa Colegiului Director al PDL Iaşi, în care a fost analizată activitatea conducerii locale a PDL, dar au fost discutate şi măsurile organizatorice care se impun în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

În ultimele săptămâni, mai mulţi parlamentari ai PDL Iaşi au cerut schimbarea din funcţie a liderului PDL Iaşi Dan Cârlan, motivând rezultatele slabe înregistrate de filială la alegerile europarlamentare, când PDL a obţinut în judeţul Iaşi cu 12 la sută mai puţine voturi decât PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici