VIDEO  Biden a lansat reclama în care glumeşte despre vârstă: Nu sunt un băiat tânăr

Preşedintele Statelor Unite a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru a lansa o reclamă în principalele state unde încearcă să transforme vârsta, considerată călcâiul lui Ahile din punct de vedere electoral, într-un avantaj.

278 afișări
Imaginea articolului Biden a lansat reclama în care glumeşte despre vârstă: Nu sunt un băiat tânăr

Biden a lansat reclama în care glumeşte despre vârstă: Nu sunt un băiat tânăr

„Uite, nu sunt un tip tânăr. Nu este un secret”, spune Biden, zâmbind, vorbind camerei, în startul video-ului. Reclama include şi o scenă ştearsă.

După anunţul obişnuit că Biden a aprobat mesajul, o voce din off îi cere să mai tragă o dublă.

„Uite, sunt foarte tânăr, energic şi chipeş. Pentru ce naiba fac asta?”, răspunde el, arătând un zâmbet, înainte ca ecranul să devină negru.

Trump - care este cu doar 4 ani mai tânăr decât el - a lansat în schimb o reclamă de 30 de secunde în care Biden pare să se bâlbâie, incapabil să pună cap la cap o propoziţie întreagă, în timp ce se împiedică şi cade pe treptele care duc la Air Force One.

Apoi, mesajul: „Dacă câştigă, poate supravieţui până în 2029? Dar, adevărata întrebare este: noi putem?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici